Ribollita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ribollita
Minestra di pane.jpg
JinisSoup
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaTuscany
Woworan pokokBread, cannellini beans, vegetables
Buku masakan: Ribollita  Médhia: Ribollita

Ribollita minangka salah sawijining olahan sup roti Tuscan sing misuwur, pot sing enak sing digawe roti lan sayuran. [1] Ana macem-macem variasi, nanging bahan utamane kalebu roti turah, kacang cannellini, kale lacinato, kubis, lan sayuran sing murah kayata wortel, kacang buncis, chard, celery, kentang, lan bawang . Jeneng kasebut tegese "reboot".

  1. Zeldes, Leah A. (2010-12-08). "Eat this! Ribollita, ribsticking winter 'soup' from Tuscany". Dining Chicago. Chicago's Restaurant & Entertainment Guide, Inc. Dibukak ing 2011-05-18.