Rega

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing pangerten kang umum, rega kajarwakake cacahe bayar utawa ragat kang diwenehake wong siji marang liyane kanggo piwales saka barang utawa panggaweyan kang diwenehake marang dheweke. Ing Bahasa Indonesia diarani Harga

Ing tataran elmu ekonomi, rega umume kasebutake minangka cacahe dhuwit kang digunakake kanggo oleh barang liya kanthi kang wis tinamtu akehe, umpamane pira rupiah saben sak kilogram barang A. Ing bagan barter, rega uga kajarwakake bandhingane barang siji lan liyane nalika barang iku kaijolake.

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Rega ing KamusWiki.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rega&oldid=888442"