Rega

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ing pangerten kang umum, rega kajarwakake cacahe bayar utawa ragat kang diwenehake wong siji marang liyane kanggo piwales saka barang utawa panggaweyan kang diwenehake marang dheweke. Ing Basa Indonesia diarani Harga

Ing tataran elmu ékonomi, rega umume kasebutake minangka cacahe dhuwit kang digunakake kanggo oleh barang liya kanthi kang wis tinamtu akehe, umpamane pira rupiah saben sak kilogram barang A. Ing bagan barter, rega uga kajarwakake bandhingane barang siji lan liyane nalika barang iku kaijolake.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Rega ing KamusWiki.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rega&oldid=960686"