Rante Mas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Judhul[besut | besut sumber]

  • Rante Mas

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Taun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Buku carita rékan iki nyritaaké para pejuang Tentara Pelajar ing kutha Jogjakarta nalika ana Serangan Umum 11 Maret. Ahmad, komandhan Tentara Pelajar, rumangsa gething amarga markasé tansah bisa dingertèni déning Walanda lan NICA. Ahmad ngira yèn ana telik sandhiné mungsuh kang gabung ing Rante Mas ana ing antarané kanca-kancané.