Ranté pit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ranté pit
Gir mburi lan ranté

Ranté pit iku sawijining ranté mubeng sing kanggo ngowahi daya sing diasilaké pedhal marang rodha pit. Ranté pit lumrahé kagawé saka waja utawa wesi campuran lan sapérangan dilapisi nikel kanggo nyegah tèyèngen.

Pabrik[besut | besut sumber]

Pabrik sing gawé ranté pit antarané:

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]