Ranté pit

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ranté pit
Gir mburi lan ranté

Ranté pit iku sawijining ranté mubeng sing digunakaké kanggo ngowahi daya sing diasilaké pedhal marang rodha pit. Ranté pit umumé kagawé saka waja utawa wesi campuran lan sebagéyan dilapisi nikel kanggo nyegah tèyèngen.

Pabrik[sunting | besut sumber]

Pabrik sing gawé ranté pit antara liya:


Réferènsi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ranté_pit&oldid=837551"