Radja Nainggolan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Radja Nainggolan
Radja Nainggolan.JPG
Katerangan priangga
Dhuwur 175 m (574 ft 1.8 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 4
Karir nom
2000–2005 Germinal Beerschot
2005–2007 Piacenza
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2010 Piacenza 71 (4)
2010 Cagliari (silihan) 7 (0)
2010–2012 Cagliari 73 (3)
Tim nasioanl
2004 Belgia U-16 1 (0)
2007 Belgia U-19 2 (0)
2007–2010 Belgia U-21 13 (1)
2009– Belgia 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:00, 21 Mei 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:17, 31 Mei 2012 (UTC)

Radja Nainggolan (lair ing Antwerpen, Belgia, 4 Mèi 1988; umur 28 taun) ya iku pemain bal-balan warga nagara Belgia sing saiki main kanggo klub Cagliari, Italia. Radja Nainggolan ya iku kembar dampit kanthi sedulur sing jenengé Riana lan putra saka pasangan Marius Nainggolan lan Lizi Bogaerd, wong Belgia. Ing umur 11 taun, Radja wés ditarik ing Germinal Beerschot. Wong sing dhuwuré 177 cm iki sempet dadi top scorer ing liga Belgia kasebut.

Petang taun salanjuté ing taun 2005, Radja ditarik saka Germinal Beeschot ing Piacenza, bareng Didier N'Dagano. Ing wektu iku panjenengané ditawari kontrak rong taun.[1] Nainggolan nyatetaké debut internasional nalika ngadepi Chile ing Piala Kirin tanggal 29 Mei 2009. Wiwit 2010 Radja Nainggolan pindah saka Piacenza pinuju Cagliari.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Radja_Nainggolan&oldid=1100798"