Radja Nainggolan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Radja Nainggolan
Radja Nainggolan.JPG
Katerangan priangga
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 4
Karir nom
2000–2005 Germinal Beerschot
2005–2007 Piacenza
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2010 Piacenza 71 (4)
2010 Cagliari (silihan) 7 (0)
2010–2012 Cagliari 73 (3)
Tim nasioanl
2004 Bèlgi U-16 1 (0)
2007 Bèlgi U-19 2 (0)
2007–2010 Bèlgi U-21 13 (1)
2009– Bèlgi 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:00, 21 Mèi 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:17, 31 Mèi 2012 (UTC)

Radja Nainggolan (lair ing Antwerpen, Bèlgi, 4 Mèi 1988; umur 29 taun) ya iku pemain bal-balan warga nagara Bèlgi sing saiki main kanggo klub Cagliari, Italia. Radja Nainggolan ya iku kembar dampit kanthi sadulur sing jenengé Riana lan putra saka pasangan Marius Nainggolan lan Lizi Bogaerd, wong Bèlgi. Ing umur 11 taun, Radja wés ditarik ing Germinal Beerschot. Wong sing dhuwuré 177 cm iki sempet dadi top scorer ing liga Bèlgi mau.

Petang taun salanjuté ing taun 2005, Radja ditarik saka Germinal Beeschot ing Piacenza, bareng Didier N'Dagano. Ing wektu iku panjenengané ditawari kontrak rong taun.[1] Nainggolan nyatetaké debut internasional nalika ngadepi Chile ing Piala Kirin tanggal 29 Mèi 2009. Wiwit 2010 Radja Nainggolan pindah saka Piacenza pinuju Cagliari.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]