Putty Noor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Putty Noor (lair ing Bandung, 1 Novèmber 1980; umur 38 taun)[1] punika salah satunggal aktris Indonésia. Putty Noor punika misuwur nalika dados paraga "Sheila" ing sinétron lucu Suami-suami Takut Istri.

Filmografi[besut | besut sumber]

Komedia situasi[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]