Pulo Dolangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulo Dolangan
Géografi

Pulo Dolangan ya iku salah siji saka pulo paling jaba ing Indonésia sing dumunung ing tlatah Segara Sulawesi lan wewatesan karo nagara Filipina. Pulo Dolangan kalebu sajeroning tlatah pamaréntahan Kabupatèn Toli-Toli, provinsi Sulawesi Tengah. Pulo Dolangan dumunung ana ing saloré kutha Toli-Toli, kanthi koordinat 1° 22′40″ LU, 120° 53′4″ BT.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]