Pulau Rakyat, Asahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulau Rakyat, Asahan
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Asahan {{{nama dati2}}}]]

Pulau Rakyat iku kacamatan ing Kabupatèn Asahan Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Asahan