Pulang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulang
PanganggitLeila S. Chudori
BasaIndonésia Indonesia
PangecapanKepustakaan Populer Gramedia
Kala babar
2013
Kaca552 kaca
ISBN978-979-91-0515-8

Pulang (novèl) iku novèl kang ditulis déning Leila S. Chudori.[1] Carita utama ing buku ini ya iku eksil kang manggon ana ing Prancis.[1] Para eksil iku ora bisa bali menyang Indonesia amarga situasi pulitik ing mangsa Orde Baru.[1] Tokoh utama ana ing buku iki ya iku Dimas.[1] Ana rong wektu kang dienggo ana ing novèl iki ya iku taun 1965 lan taun 1998.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Leila S. Chudori (2012). Pulang. Jakarta: Gramedia. ISBN 978-979-91-0515-8.