Protoplasma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Protoplasma iku péranganing sèl (biologi) sing nycakup nukleus lan sitoplasma. Utawa bisa uga diarani, sèl minus membran sèl.