Protoplasma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Protoplasma iku péranganing sèl (biologi) sing nycakup nukleus lan sitoplasma. Utawa bisa uga diarani, sèl minus membran sèl.