Protoplasma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Protoplasma iku péranganing sèl (biologi) sing nycakup nukleus lan sitoplasma. Utawa bisa uga diarani, sèl minus membran sèl.