Protoplasma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Protoplasma iku péranganing sèl (biologi) sing nycakup nukleus lan sitoplasma. Utawa bisa uga diarani, sèl minus membran sèl.