Praline

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Praline
Pralines cut.jpg
Belgian pralines
JinisConfectionery
Panggonan asalBelgium
Woworan pokokChocolate, nuts, syrup
Buku masakan: Praline  Médhia: Praline
Pralin ( praline remuk)
Praline Amerika adhem ing papan marmer. Beda karo praline Eropa, praline Amerika digawe nganggo krim.

Praline ( US /ˈprln/ ; New Orleans, Cajun, lan UK /ˈprɑːln/ ) iku salah sawijining jinis olahan wangun confection ngemot ing minimal kuliner perkakas, biasane almonds lan hazelnuts, lan gula ; krim minangka bahan katelu sing umum.