Politeknik Harapan Bersama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politeknik Harapan Bersama
Politeknik Harapan Bersama.png
Diadegaké 2002
Jenis Swasta
Rèktor Khafdilah MS, S.Kom., S.H.
Kampus Jl. Dewi Sartika 71 Pesurungan Kidul, Kutha Tegal, Jawa Tengah
Lokasi Kutha Tegal, Jawa Tengah, Indonésia
Telepon +62283 350567
Situs web http://poltektegal.ac.id/v2012

Politeknik Harapan Bersama (dicekak Poltek Harber) ya iku pawiyatan luhur swasta kang dumunung ing Kutha Tegal, Jawa Tengah. Pawiyatan iki diadegaké taun 2002 dhedhasar Surat Keputusan Mantri Pendidikan Nasional Angka 128/D/O/2002. Politeknik Harapan Bersama ana ing sangisoré Yayasan Pendidikan Harapan Bersama kang dikukuhaké lumantar Akta Notaris No. 26-05/BH/yy/2002/ PBH PN. Saliyané nggulawenthah ing babagan èlmu-èlmu tèhnik, Poltek Harber uga mbukak program studhi kaséhatan (kabidanan lan farmasi) sarta akuntansi. Program pangajaran kang dicakaké ing Politeknik Harapan Bersama dirancang supaya ngasilaké tenaga ahli kang mandhiri lan profésional ana ing tataran Dhiploma-3 lan Dhiploma-4 kanthi sistem pangajaran vokasional (70% praktèk lan 30% téyori). Pangajabé, lulusané bisa payu ana ing pasar kerja utawa bisa nyiptakaké lapangan kerja.[1][2][3]

Program studhi[besut | besut sumber]

  • Program Studhi D4 Tèhnik Informatika
  • Program Studhi D3 Tèhnik Èlèktro
  • Program Studhi D3 Tèhnik Mesin
  • Program Studhi D3 Tèhnik Komputer
  • Program Studhi D3 Akuntansi
  • Program Studhi D3 Kabidanan
  • Program Studhi D3 Farmasi

Unit kagiyatan mahasiswa[besut | besut sumber]

  • Téater
  • Sastra
  • Kor
  • Sinematografi

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. YouthManual: Poltek Harber: Detail Jurusan, diwaca 18 April 2017
  2. InfoPantura: Mahasiswa Poltek Harber Diwisuda, diwaca 18 April 2017
  3. Kampus Metro Tegal: Lulusan Poltek Harber Jangan Jadi Pengangguran, diwaca 18 April 2017

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Website Resmi Poltek Harber