Plesir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing ndukung aktivitas iki.

Plesir utawa rekreasi iku dadi salah siji kebutuhan menungsa. Kabeh kagiatan ing ana kaitane ing plesir iki uga werna-werna dimensi umpamane: dimensi ékonomi, dimensi budaya lan liya-liyane.

Obyek Plesir[besut | besut sumber]

Sarana Plesir[besut | besut sumber]

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Plesir&oldid=1017736"