Plesir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing njurung aktivitas iki.

Plesir utawa rekreasi iku dadi salah siji kebutuhan manungsa. Kabèh kagiyatan ing ana kaitane ing plesir iki uga warna-warna dhimènsi upamané: dhimènsi ékonomi, dhimènsi budaya lan liya-liyané.

Obyek Plesir[besut | besut sumber]

Sarana Plesir[besut | besut sumber]

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]