Kebon Kewan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kebon Kéwan iku enggon kéwan-kéwan sing dipelihara ing lingkungan buatan kanggo tontonan masarakat umum.

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]