Kebon Kewan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kebon Kéwan iku enggon kéwan-kéwan sing dipelihara ing lingkungan buatan kanggo tontonan masarakat umum.

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]