Pitulung:Editing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kagem panjenengan kang butuh kawruh kanggo nyunting ing Wikipedia, sumangga digateake perkara-perkara kang wigati ing kene.

Nggunaake Wikipedia[besut | besut sumber]

Suntingan Naskah[besut | besut sumber]

Suntingan ing Wikipedia aturane kaya dene nyunting HTML, nanging kanthi aturan kang diselarasake karo kahanan ing program Wiki.