Pitik saos kedhélé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Soy sauce chicken
Soy Sauce Chicken.jpg
AjanganMain dishes
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaGuangdong
Woworan pokokchicken, soy sauce
Buku masakan: Soy sauce chicken  Médhia: Soy sauce chicken
Pitik saos kedhélé
Cina Padatan 豉油雞
Cina Prasaja 豉油鸡
Hanyu Pinyinchǐyóujī
Kanton Yalesi6 yau4 gai1
Werdi literalsoy sauce chicken
Jeneng Cina liyané
Cina Padatan 醬油雞
Cina Prasaja 酱油鸡

Ayam kecap lancah minangka masakan khas Kanton sing digawe saka pitik sing dimasak nganggo kecap . Iki dianggep minangka sajian siu mei ing Hong Kong . [1]Panganan Kanton liyane, pitik potong putih, asring disajeni nganggo kecap, luwih akeh kanggo rasa daging, ing endi seger daging ayam kasebut.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "What Is Siu Mei". wisegeek.com. Dibukak ing 27 October 2012.