Pitik Kung Pao

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kung Pao chicken
Kung-pao-shanghai.jpg
A Sichuan version of Kung Pao chicken
JinisStir-fry
AjanganMain
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaSichuan
Hawa ajanganHot
Woworan pokokCubed boneless chicken, chili peppers, peanuts
VariasiGuizhou, Anhui, American
Buku masakan: Kung Pao chicken  Médhia: Kung Pao chicken
Pitik Kung Pao

Pitik kung pao ( Chinese ), uga ditranskripsike Gong Bao utawa Kung Po, minangka panganan Cina sing pedhes lan digoreng digawe nganggo kubus ayam, kacang, sayuran (khusus bawang bawang Welsh ), lan mrica cabe . Sajian klasik ing masakan Sichuan diwiwiti ing Provinsi Sichuan ing sisih kidul-kulon China lan kalebu lada Sichuan . Sanajan panganan kasebut ditemokake ing saindenging Tiongkok, ana jinis regional sing biasane ora pedhes tinimbang porsi Sichuan.pitik Kung Pao uga minangka bahan kuliner Tionghoa Barat.