Pirates of the Caribbean: At World's End

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pirates of the Caribbean: At World's End
Pirates3Jack.jpg
The Chinese characters on the poster mean "Good luck, Captain Jack."
Juru arah Gore Verbinski
Juru gawé Jerry Bruckheimer
Juru tulis Ted Elliott
Terry Rossio
Juru paraga Johnny Depp
Keira Knightley
Bill Nighy
Orlando Bloom
Geoffrey Rush
Jack Davenport
Stellan Skarsgård
Chow Yun-Fat
Kevin McNally
Lee Arenberg
Mackenzie Crook
Tom Hollander
Naomie Harris
Jonathan Pryce
Juru musik Hans Zimmer
Sinématografi Dariusz Wolski
Juru besut Stephen E. Rivkin
Craig Wood
Juru dum Walt Disney Company
Buena Vista Pictures

Pirates of the Caribbean: At World's End iku bageyan katelu saka trilogi Pirates of the Caribbean. At World's End disutradarai déning Gore Verbinski, kang uga dadi sutradara ing rong film sadurunge. Pemain-pemain yang ana ya iku Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom, Bill Nighy, Geoffrey Rush, lan Jack Davenport. Saliyane pemain-pemain iku, uga ana Chow Yun-Fat kang main dadi Sao Feng, mungsuh anyar ing trilogi iki. Film iki bakalan dibabarake ing tanggal 25 Mei 2007.[1]

Ing pungkasan carita Dead Man's Chest, Will Turner, Elizabeth Swann, lan kru kapal Black Pearl kang isih ana entuk bantuan saka Tia Dalma, kang banjur nawarake kesempatan kanggo nylametake Kapten Jack Sparrow saka ngisor segara (ing carita sadurunge, Jack katangkep déning Kraken lan digawa menyang kuburan segara). nanging, miturut Tia, bakalan angel banget tanpa kapten kang bisa ngerteni kahanan segara ing pucuking donya (World's End). Tia akhire ngenalake Kapten Barbossa, kru Black Pearl kang mberontak lan ngangkat awake dheweke dadi kapten ing film kang pisanan. Will lan Elizabeth kaget amarga sasuwene iki dheweke nyana yen kapten Barbossa wis mati ing tangane Jack Sparrow.[2]

Tia Dalma, kang bisa nguripake Barbossa manèh sawise dheweke dipateni ing film pisanan, nulungi dheweke kanggo nylametake Sparrow. Dheweke banjur gawé tim kanggo nylametake kapten Jack Sparrow (lan banjur Bootstrap Bill Turner) lan ngalahake aliansi antarane Davy Jones, Cutler Beckett, lan Admiral James Norrington. Kacaritakake Jack Sparrow sikape mungsuhan karo Barbossa sanajan dheweke wis bersekuthu. Kaya kang dikutip saka sutradara Gore Verbinski, "Piracy itself is at stake. It's like the railroad coming to the West. There will be a conference of the world's pirate leaders and a treacherous journey to the literal 'worlds end'."

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (Basa Inggris)uk.movies.ign.com Pirates 3 Production Details (kaundhuh tanggal 30 Agustus 2011)
  2. ^ (Basa Inggris)ksl.com Captain Jack Sparrow Landed In Utah Last Week (kaundhuh tanggal 30 Agustus 2011)