Kapal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kapal iku tegesé bisa:

  • Baita utawa piranti transportasi gedhé ing banyu
  • Jaran siji kéwan saka génus equidae