Pintu Pohan Meranti, Toba Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pintu Pohan Meranti, Toba Samosir
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.12.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]]

Pintu Pohan Meranti iku kacamatan ing Kabupatèn Toba Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Toba Samosir