Pinatubo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gunung Pinatubo iku gunung ing Luzon, Filipina. Gunung iki dhuwuré 1.485 m.

Pranala njaba[besut | besut sumber]