Pinatubo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gunung Pinatubo iku gunung ing Luzon, Filipina. Gunung iki dhuwuré 1.485 m.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pinatubo&oldid=1029418"