Pinatubo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Gunung Pinatubo iku gunung ing Luzon, Filipina. Gunung iki dhuwuré 1.485 m.

Pranala njaba[besut | besut sumber]