Pinatubo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunung Pinatubo iku gunung ing Luzon, Filipina. Gunung iki dhuwuré 1.485 m.

Letusan 1991[besut | besut sumber]

Letusan iki tingkat letusane (VEI) VEI 6.Gunung iki sakdurunge letusan 1991 dhuwure 1.745 m. Letusan iki ngasilake global cooling 0.5°C taun 1991-1993.

Pranala njaba[besut | besut sumber]