Pierre Nkurunziza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pierre Nkurunziza.

Pierre Nkurunziza (Bujumbura, Burundi, 18 Desember 1963) iku mantan pamimpin pambrontak Hutu sing kapilih dadi presidhèn Burundi ing pamilihan ing parlemèn tanggal 19 Agustus 2005. Tindhakan iki dianggep kalangan amba dadi langkah kapisan kanggo mbubaraké perang sadulur sing suwéné wis 13 taun ing Burundi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]