Menyang kontèn

Peucetia rubrolineata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia rubrolineata
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia rubrolineata
Jeneng binomial
Peucetia rubrolineata
##ilmuwan##, 1877

Peucetia rubrolineata iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1877 déning Keyserling.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Panama nganti Argentina.

Réferènsi[besut | besut sumber]