Menyang kontèn

Peucetia rajani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia rajani
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia rajani
Jeneng binomial
Peucetia rajani
##ilmuwan##, 1999

Peucetia rajani iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1999 déning Gajbe.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing India.

Réferènsi[besut | besut sumber]