Menyang kontèn

Peucetia punjabensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia punjabensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia punjabensis
Jeneng binomial
Peucetia punjabensis
##ilmuwan##, 1999

Peucetia punjabensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1999 déning Gajbe.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing India.

Réferènsi[besut | besut sumber]