Menyang kontèn

Peucetia nicolae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia nicolae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia nicolae
Jeneng binomial
Peucetia nicolae
##ilmuwan##, 1994

Peucetia nicolae iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1994 déning Van Niekerk & Dippenaar-Schoeman.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Afrika Kidul.

Réferènsi[besut | besut sumber]