Menyang kontèn

Peucetia myanmarensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia myanmarensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia myanmarensis
Jeneng binomial
Peucetia myanmarensis
##ilmuwan##, 1995

Peucetia myanmarensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1995 déning Barrion & Litsinger.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Myanmar.

Réferènsi[besut | besut sumber]