Peucetia madagascariensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peucetia madagascariensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia madagascariensis
Jeneng binomial
Peucetia madagascariensis
##ilmuwan##, 1863

Peucetia madagascariensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1863 déning Vinson.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing KapuloanKomoro, Madagaskar.

Réferènsi[besut | besut sumber]