Peucetia longipes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peucetia longipes
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia longipes
Jeneng binomial
Peucetia longipes
##ilmuwan##, 1899

Peucetia longipes iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1899 déning Pocock.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing West, Afrika Tengah.

Réferènsi[besut | besut sumber]