Peucetia longipalpis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peucetia longipalpis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia longipalpis
Jeneng binomial
Peucetia longipalpis
##ilmuwan##, 1902

Peucetia longipalpis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1902 déning F O P-Cambridge.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Amérikah Sarékat nganti Venezuela.

Réferènsi[besut | besut sumber]