Menyang kontèn

Peucetia harishankarensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia harishankarensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia harishankarensis
Jeneng binomial
Peucetia harishankarensis
##ilmuwan##, 1975

Peucetia harishankarensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1975 déning Biswas.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing India.

Réferènsi[besut | besut sumber]