Menyang kontèn

Peucetia gerhardi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia gerhardi
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia gerhardi
Jeneng binomial
Peucetia gerhardi
##ilmuwan##, 1994

Peucetia gerhardi iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1994 déning Van Niekerk & Dippenaar-Schoeman.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing West, Central, Afrika Wétan.

Réferènsi[besut | besut sumber]