Peucetia formosensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peucetia formosensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia formosensis
Jeneng binomial
Peucetia formosensis
##ilmuwan##, 1930

Peucetia formosensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1930 déning Kishida.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Taiwan.

Réferènsi[besut | besut sumber]