Menyang kontèn

Peucetia flava

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia flava
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia flava
Jeneng binomial
Peucetia flava
##ilmuwan##, 1877

Peucetia flava iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1877 déning Keyserling.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Venezuela nganti Argentina.

Réferènsi[besut | besut sumber]