Menyang kontèn

Peucetia cayapa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia cayapa
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia cayapa
Jeneng binomial
Peucetia cayapa
##ilmuwan##, 2003

Peucetia cayapa iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 2003 déning Santos & Brescovit.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Ekuador, Peru.

Réferènsi[besut | besut sumber]