Menyang kontèn

Peucetia ashae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia ashae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia ashae
Jeneng binomial
Peucetia ashae
##ilmuwan##, 1999

Peucetia ashae iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1999 déning Gajbe & Gajbe.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing India.

Réferènsi[besut | besut sumber]