Menyang kontèn

Peucetia arabica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia arabica
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia arabica
Jeneng binomial
Peucetia arabica
##ilmuwan##, 1882

Peucetia arabica iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1882 déning Simon.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Greece, North, Afrika Wétan, Wétan Tengah.

Réferènsi[besut | besut sumber]