Menyang kontèn

Peucetia albescens

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia albescens
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia albescens
Jeneng binomial
Peucetia albescens
##ilmuwan##, 1878

Peucetia albescens iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1878 déning L Koch.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Queensland.

Réferènsi[besut | besut sumber]