Menyang kontèn

Peucetia akwadaensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peucetia akwadaensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Peucetia akwadaensis
Jeneng binomial
Peucetia akwadaensis
##ilmuwan##, 1978

Peucetia akwadaensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1978 déning Patel.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing India, Cina.

Réferènsi[besut | besut sumber]