Pesantrèn, Kutha Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pesantrèn, Kadhiri)
Jump to navigation Jump to search
Pesantrèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Pesantren
Pesantrèn is located in Jawa Wétan
Pesantrèn
Pesantrèn
Pesantrèn is located in Indonésia
Pesantrèn
Pesantrèn
Koordhinat: 7°50′57″S 112°02′57″E / 7.84907°S 112.04903°E / -7.84907; 112.04903Koordhinat: 7°50′57″S 112°02′57″E / 7.84907°S 112.04903°E / -7.84907; 112.04903
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kutha Kadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.71.03

Pesantrèn iku kacamatan ing Kutha Kadhiri.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.