Perusahaan Kuark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Perusahaan Kuark utawa Kuark Internasional (Persero) punika perusahaan swasta nasional kang fokus usaha gawé ing babagan panyèlènggara program-program edukasi, dijurung lan dikèdalikné déning pakar lan profesional kompètén ing bidhangé.

Prodhuk-Prodhuk Perusahaan Kuark[besut | besut sumber]

Komik sains Kuark[besut | besut sumber]

Komik Sains Kuark punika komik Sains kanggé laré-laré sing ngandhung pambèlajaran kang sèsuai kurikulum Sekolah Dasar. Komik Kuark disajékaké kagém cara gampil ingkang menarik. Komik Kuark dados komik kapisan ing Indonésia sing diterbitaké kanggé laré-laré supados seneng sinau babagan Sains lan komik punika ugi dados panduan ing melajari Sains. Komik Kuark diterbitaké sètunggal sasi pisan lan disajékaké ana ing 4 tingkatan/level. ya iku Level I (Kelas 1-2 SD), Level II (Kelas 3-4 SD), Level III (Kelas 5-6 SD), lan Level IV (Kelas 7-9 tingkat SMP). Saben Level dicocogaké kèmampuan pèndidikan sing sèsuai. Ing saben edisi disarèngi Pandadharan bab rubrik sains kados Zoologi, Botani, Tubuh Manusia, Eksperimen, Fisika, Astronomi, Mengungkap Rahasia, lan Ekologi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]