Persatuan Insinyur Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Persatuan Insinyur Indonésia utawa PII ya iku jeneng sawijining asosiasi kang ngimpun para insinyur utawa lulusan Fakultas Tèknik lan Fakultas Tèknik Pertanian ing sakubenging Indonésia. Anggotane ya iku insinyur warga nagara Indonésia lan padatan bisa nyakup lulusan universitas dalam lan luar nagari.