Menyang kontèn

Peninsula (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Peninsula
DisutradaraniYeon Sang-ho
Ditulis déning
  • Park Joo-Suk
  • Yeon Sang-ho
Dibintangi
SinématografiLee Hyung-deok
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning
Tanggal metu
(Korea Kidul)
NagaraKorea Kidul
BasaKorea

Peninsula (Hangul반도; Hanja半島; RRBando), dipasarkan ing Amerika Sarekat minangka Train to Busan Presents: Peninsula,[1] yaiku filem horor aksi Korea Kidul sing disutradharani dening Yeon Sang-ho.[2] Filem kasebut menika sekuel saka filem 2016 Train to Busan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Kapan Film Train to Busan 2 atau Peninsula Tayang? Berikut Bocoran Jadwalnya". Banjarmasin Post (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-04-28.
  2. Noh, Jean (2020-03-23). "First Look: 'Peninsula', Yeon Sang-ho's follow-up to 'Train To Busan' (exclusive)". ScreenDaily. Dibukak ing 2020-03-27.

Pranala jaba[besut | besut sumber]