Menyang kontèn

Psychokinesis (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Psychokinesis
Hangul염력
Hanja念力
Romanisasi RévisiYeomnyeok
DisutradaraniYeon Sang-ho
DiprodhuseriKim Yeon-ho
Ditulis déningYeon Sang-ho
DibintangiRyu Seung-ryong
Shim Eun-kyung
Park Jung-min
Kim Min-jae
Jung Yu-mi
DimusikiJang Young-gyu
SinématografiByun Bong-sun
Dibesut déningYang Jin-mo
Perusahaan
prodhuksi
Redpeter Film
Dibabar déningNext Entertainment World
Tanggal metu
Suwéné
101 minit
NagaraKorea Kidul
BasaKorea
KalarisanUS$6,1 yuta[2]

Psychokinesis yaiku filem laga komedi pahlawan super[3] yang disutradharani dening Yeon Sang-ho.[4][5] Filem kasebut dibintangi dening Ryu Seung-ryong, Shim Eun-kyung, Park Jung-min, Kim Min-jae lan Jung Yu-mi.[6][7] Filem iki dirilis ing 31 Januari 2018.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "갑자기 '초능력' 생긴 서울 시민 얘기 그린 신작 '염력' 1월 개봉". 인사이트 (ing basa Korea).
  2. "Psychokinesis (2018)". koreanfilm.or.kr (ing basa Inggris). Diarsip saka sing asli ing 2018-02-05. Dibukak ing 2018-02-10.
  3. ‘Psychokinesis’ Trailer: ‘Train to Busan’ Filmmaker Turns to Superhero Genre With Netflix Action-Comedy
  4. "염력".
  5. "Daum영화 <염력>".
  6. Kil, Sonia (18 April 2017). "'Train to Busan' Director Yeon Sang-ho Starts 'Psychokinesis'".
  7. "'Train To Busan' director Yeon Sang-ho starts shooting next film".

Pranala jaba[besut | besut sumber]