Pecel lélé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pecak lele
Pecel Lele 1.JPG
Jeneng liyané Pecel lele
Panggonan asal Indonesia
Tlatah utawa praja Lamongan, Jawa Timur [1]
Variasi Pecak ayam
Buku masakan: Pecak lele  Médhia: Pecak lele

Pecel lélé utawa Pecek lélé ya iku jeneng panganan saka Indonesia sing digawé saka iwak lélé. Biasane sing dikarepaké ya iku iwak lélé sing digorèng garing nganggo minyak terus dicepkné nganggo sambel tomat lan lalapan. Lalapan racaké soko kemangi, kubis, timun, lan kacang panjang.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Adi Sucipto Kisswara & Budi Suwarna (24 February 2014). "Sejahtera Bersama Pecel Lele". Warta Kota (ing basa Indonesian). Dijupuk 13 January 2015.