PayPal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
PayPal Inc.
Divisi eBay
Indhustri Perbankan
Dipurwani Benz & Cie.
Daimler Motoren Gesellschaft
Diyasa Palo Alto, California,
Amérika Sarékat (1999)
Sing yasa Peter Thiel
Max Levchin
Kantor gedhé San Jose, California,
Amérika Sarékat
Tlatah lumadi
Internasional
Wijil Bank digital
Perantara pembayaraan
Babon eBay Inc.
Sana jaringan www.paypal.com

PayPal Inc. ya iku sarana kang minangka dol tinuku kanthi cara on line. Sarana iki minangka mbayar utawa dol tinuku, kanthi sarana kartu kredit, rekening bank, kredit pembeli utawa saldo rèkening, tanpa nuduhaké informasi keuangan.

PayPal dunungé ana ing San Jose, California. PayPal wiwit ana ing taun 1998 lan diakuisisi déning eBay ing taun 2002.

Pranala njaba[besut | besut sumber]