PayPal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PayPal Inc.
Divisi eBay
IndhustriPerbankan
DipurwaniBenz & Cie.
Daimler Motoren Gesellschaft
DiyasaPalo Alto, California,
Amérikah Sarékat (1999)
Sing yasaPeter Thiel
Max Levchin
Kantor gedhéSan Jose, California,
Amérikah Sarékat
Tlatah lumadi
Internasional
WijilBank digital
Perantara pembayaraan
BaboneBay Inc.
Sana jaringanwww.paypal.com

PayPal Inc. ya iku sarana kang minangka dol tinuku kanthi cara on line. Sarana iki minangka mbayar utawa dol tinuku, kanthi sarana kartu kredit, rekening bank, kredit pembeli utawa saldo rèkening, tanpa nuduhaké informasi keuangan.

PayPal dunungé ana ing San Jose, California. PayPal wiwit ana ing taun 1998 lan diakuisisi déning eBay ing taun 2002.

Pranala njaba[besut | besut sumber]