PayPal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
PayPal Inc.
TypeDivisi eBay
IndustryPerbankan
PredecessorBenz & Cie.
Daimler Motoren Gesellschaft
FoundedPalo Alto, California,
Amérikah Sarékat (1999)
FounderPeter Thiel
Max Levchin
HeadquartersSan Jose, California,
Amérikah Sarékat
Area served
Internasional
ProductsBank digital
Perantara pembayaraan
Revenue21.454.000.000 Dolar AS (2020) Edit this on Wikidata
3.289.000.000 Dolar AS (2020) Edit this on Wikidata
4.202.000.000 Dolar AS (2020) Edit this on Wikidata
Total assets70.379.000.000 Dolar AS (2020) Edit this on Wikidata
ParenteBay Inc.
Websitewww.paypal.com

PayPal Inc. ya iku sarana kanggo dol tinuku kanthi cara on line. Sarana iki minangka mbayar utawa dol tinuku, kanthi sarana kartu kredit, rékening bank, kredit pembeli utawa saldo rèkening, tanpa nuduhaké informasi kadhuwitan.

PayPal dunungé ana ing San Jose, California. PayPal wiwit ana ing taun 1998 lan diakuisisi déning eBay ing taun 2002.

Pranala njaba[besut | besut sumber]