Paus Marsellinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Marcellinus)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Marsellinus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (296-304).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Caius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Marsellus I