Paus Innosentius XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Innosentius XIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1721-1724).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens XI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XIII