Paus Clemens XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Clemens XI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1700-1721).



Dipunrumiyini
déning:
Paus Innosentius XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Innosentius XIII