Paus Clemens XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Clemens XI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1700-1721).



Dipunrumiyini
déning:
Paus Innosentius XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Innosentius XIII


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Clemens_XI&oldid=1097736"