Paus Innosentius XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Innosentius XII

Paus Innosentius XII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1691-1700).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Alexander VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens XI


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.