Paus Innosentius XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Innosentius XII

Paus Innosentius XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1691-1700).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Alexander VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens XI