Paus Innosentius XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Innosentius XII

Paus Innosentius XII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1691-1700).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Alexander VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens XI